StaffCop Enterprise za mac operativni sistem

 

StaffCop je započeo razvoj prototipa za Mac agenta. Program je dodatak postojećoj verziji StaffCop Enterprise-a. Sada ste u mogućnosti da kontrolišete zaposlene koji koriste Mac OS!

Testirajte jedan od prvih prototipova za Mac  OS X

Ako ste već kupili StaffCop Enterprise i imate korisnike na MacOS X-u, uzmite učešće u programu testiranja.

Vaše sugestije će biti uzete u obzir od strane programera i dobićete modifikovanu funkcionalnost. Sada su i MacOS X korisnici pod nadzorom!

Beta verzija StaffCop Enterprise agenta radi na svim uređajima koji pokreću Mac OS X verziju 10.13 i kasnije.

Mogućnosti kontrole zaposlenih na Mac OS

Prijava i odjava

 

Korisnici se registruju od strane sistema prilikom svake prijave i odjave. Bez obzira da li se korisnici prijavljuju lokalno ili sa udaljene lokacije, uključujući i SSH veze.

Aktivnost korisnika

 

StaffCop beleži aktivnost korisnika u programskim paketima, dok radi u raznim programima pratite vremenski tok.

Aktivnost aplikacija

 

Sistem registruje provedeno vreme korisnika u korišćenju aplikacija. Iz prikupljenih podataka generiše se izveštaj o produktivnosti zaposlenih prema određenim kriterijumima.

Unos sa tastature

 

StaffCop podržava presretanje unosa sa tastature u MacOS X GUI sesijama.

Clipboard

Sistem presreće sadržaj bafera. Administrator StaffCop sitema pretražuje arhivu  koristeći razne filtere snimljenih podatake

Snimci ekrana

 

Program čuva fotografije radne površine ekrana korisnika po zadatim vremenskim intervalima i prebacuje aktivni prozor ispisom naziva aplikacije i prozora.

 

Moćna analitika

 

Analiza sadržaja datoteka, grafikona i dijagrama, međusobnih odnosa događaja, višedimenzionalnih izveštaja i još mnogo toga …

Napredan  web interfejs

 

Pregledajte izveštaje i upravljajte sistemom iz pretraživača bilo gde i bilo kada dok ste na Internetu.

Moderna tehnologija

 

StaffCop je zasnovan na OLAP tehnologiji obrade podataka, koja vam omogućava da pravite multidimenzionalne izvještaje i obrađujete ogromne količine podataka u sekundama.

StaffCop Enterprise je upisan u jedinstveni registar ruskog softvera pod №3337.

 

StaffCop Enterprise ima sertifikat o kompatibilnosti sa operativnim sistemom Astra Linux. Podnešena je prijava za FSTEC sertifikaciju za odsustvo NDV na nivou 4 kontrole i na usaglašenost NLA na prenosivim medijima za čuvanje klase 4 zaštite.