Атом Безопасность – российская компания

Atom Security – Ruska kompanija

Atom Securiti LLC je ruski proizvođač softverskih rešenja u oblasti bezbednosti informacija i kontrole osoblja.

 

Već više od 10 godina razvijamo programe za poboljšanje efikasnosti komercijalnih preduzeća i javnih službi u cilju smanjenja rizika povezanih sa unutrašnjim pretnjama za bezbednost informacija.

 

Proizvodi kompanije omogućavaju praćenje radnih mesta, analizu događaja, praćenje radnog vremena i produktivnosti rada zaposlenih u organizacijama, obaveštavanje o opasnim i neproduktivnim aktivnostima.

Proizvodi i rešenja

StaffCop programi su dizajnirani da reše kompleksne zadatke za poslovne i vladine organizacije u oblasti praćenja akcija zaposlenih:

  • upozoravanje na pretnje informacijske sigurnosti;
  • sprečavanje curenja poverljivih podataka;
  • daljinska administracija radnih stanica;
  • praćenje produktivnosti zaposlenih;
  • praćenje vremena osoblja;
  • istrage bezbednosnih incidenata.

 

Naša rešenja su zasnovana na najnaprednijim tehnologijama i pogodna su kako za male organizacije, tako i za korporacije sa rasprostranjenom mrežom filijala.

StaffCop Enterprise

StaffCop Standard

StaffCop Home

Dokazani kvalitet i performanse

Sertifikat broj 181 nezavisne laboratorije AM TEST Lab

Best Softvare 2010 od PC Magazine

Sertifikat br. 158 od nezavisne AM TEST Lab

Tehnologija: Korak ispred

Pri razvoju koristimo samo moderne tehnologije i programske jezike, razvijamo vlastite algoritme i metode, analiziramo i vodimo računa o zahtevima i željama naših kupaca, što nam omogućava da brzo odgovorimo na zahteve tržišta i idemo korak ispred.

OLAP (online analitička obrada, analitička obrada u realnom vremenu) je tehnologija za obradu podataka koja se sastoji u pripremi agregiranih informacija na osnovu velike količine podataka, strukturiranih prema višedimenzionalnom principu.

Za skladištenje podataka StaffCop Enterprise koristi moderan, lako skalabilan sistem za upravljanje objektno-relacionim bazama podataka PostgreSQL, koji vam omogućava sigurno skladištenje i brzo pronalaženje potrebnih podataka.

Server StaffCop Enterprise koristi pouzdani i slobodno distribuirani operativni sistem Ubuntu 16.04 LTS.

 

Tehnologije otvorenog koda omogućavaju značajne uštede u radu takvih proizvoda.

Na samom vrhu informacijske sigurnosti sedište kompanije se nalazi u srcu nauke Rusije – na Institutu za matematiku SB RAS Novosibirsk Akademgorodok. Mi smo stanovnik Akademaparka (Tehnopark Novosibirsk Akademgorodok).

 

ООО «Атом Безопасность»

Россия, г. Новосибирск
проспект Академика Коптюга, д.4
оф. 158 +7 (499) 653-71-52

Menadžer prodaje i tehničke podrške za Jugoistočnu Evropu:

Aleksandar Beker, Beograd, Srbija +38163533335

Atom Security je tim sa više od 30 profesionalaca u oblasti razvoja softvera, promocije i prodaje. Iskustvo i znanje zaposlenih određuju efikasnost interakcije sa korisnicima, partnerima i kolegama.

Naši klijenti

Naši partneri