Instalirajte StaffCop i dobićete kompletnu sliku radnog dana zaposlenih. Program šalje dnevne, nedeljne i mesečne izveštaje o svim radnim akcijama zaposlenih.

Praćenje rada zaposlenog u realnom vremenu

Instalirajte softverski paket StaffCop Enterprise. Pogledajte izveštaje o aktivnostima zaposlenih preko pretraživača (Firefox, Chrome, Opera), pristupom sa lokalne ili globalne mreže.

 

Bićete u mogućnosti da vidite ne samo početak i završetak radnog vremena, već i aktivnost zaposlenih na računaru tokom celog dana i da procenite njihovu produktivnost.

Dnevni jutarnji email izveštaj

StaffCop može da vam šalje različite izveštaje u PDF formatu direktno na vašu email adresu svakog jutra ili u bilo koje vreme koje vama odgovara.

 

Sadržaj je odličan za čitanje i analizu, neuporedivo bolje nego jutarnje novine, samo što umesto lažnih vesti i tračeva dobijate pouzdane činjenice o akcijama i produktivnosti vaših zaposlenih.

 

Vi odlučujete koje izveštaje i koliko često ćete dobijati.

Koji su izveštaji o praćenju vremena?

Disciplina osoblja na prvi pogled.

 

Grafikon vizualno prikazuje raspodelu aktivnosti tokom radnog dana, kao i periode provedene u korist poslodavca, zastoje i neproduktivno vreme. Takođe su predstavljeni kvantitativni pokazatelji sa tačnošću od jednog minuta.

Vremenska tabela

 

Tabelarna lista u uobičajenom računovodstvenom obliku T-12, pogodna za čitanje i razumevanje. Može da se preuzme i snimi na lokalnom HDD računara, ili sačuvati kao i svaki izvštaj u StaffCop programu.

Vremenska tabela - StaffCop SEE +38163533335
Procena produktivnosti StaffCop SEE +38163533335

Detaljni izvještaji

 

o radnom vremenu svakog zaposlenog.

Razmotrite detaljno da li je zaposleni proveo na – obavljanju radnih zadataka  ili obavljanju privatnih poslova.

Kratak izveštaj produktivnosti

 

Pokazaće vam najproduktivnije, najbolje zaposlene i ljubitelje kašnjenja. Odaberite vremensko razdoblje, određene zaposlene ili odelenja ili sve odjednom i uporedite.

Kako započeti

Prvo morate da instalirate StaffCop Enterprise server. Instalacija se vrši na fizičkom serveru ili virtuelnoj mašini.

 

Sam proces instalacije je pojednostavljen na minimum – samo nekoliko klikova mišem.

 Zatim, agent se instalira na svim nadgledanim računarima (servis koji će prenositi podatke o aktivnostima na računaru ili serveru).

 Agenti se mogu instalirati ručno na svakom računaru pojedinačno ili u grupi koristeći uslužni program ili grupne politike.

 

StaffCop Enterprise radi van okvira – koristite program odmah nakon instalacije.

StaffCop ne može samo da vodi evidenciju radnog vremena, produktivnosti već i …

Zaključavanje procesa

i aplikacija

Blokiranje pristupa

web-lokacijama

Zaključavanje

USB uređaja

… i još 58 funkcija koje su korisne za menadžera, IT servis, službu sigurnosti i HR službu.

StaffCop Enterprise je nagrađen titulom „Best Soft 2016“ od strane PC Magazina / Rusko izdanje u nominaciji „Ruski softver: dostignuća i inovacije“

Program je prepoznat kao jedan od najrelevantnijih, najzanimljivijih i / ili kvalitetnih dešavanja u godini, ili je imao značajan uticaj na svoj tržišni segment, postavljajući nove standarde za kvalitet, cenu ili funkcionalnost.